Over mij

Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, wordt wakker.
“Carl Jung”

Met passie en toewijding bied ik verschillende vormen van coaching/therapie aan, waaronder relatie coaching, persoonlijke coaching en systemisch werk, oftewel (familie) opstellingen. Mijn doel is om jou/jullie te begeleiden bij het bereiken van persoonlijke groei, inzicht krijgen in jouw patronen en deze kunnen doorbreken. Het helen van het trauma wat ten grondslag kan liggen aan de gedragingen die je nu laat zien of wat tot uiting komt in jouw relatie(s). Er bestaan geen quick fixes voor wie moeilijke dingen heeft meegemaakt of niet kreeg wat je nodig had maar er bestaat een leven dat zoveel prettiger voelt dan een mens zich kan voorstellen voor de therapie/coaching. Je wordt in staat gesteld om je verleden en jezelf anders te gaan zien en wonden op een zachte manier wezenlijk te helen.

Ik ben een energieke, warme en enthousiaste persoonlijkheid. Mijn kracht zit vooral in het goed kunnen ‘intunen’ op mensen waardoor ik mensen snel bij hun gevoel kan brengen. De manier waarop ik dit doe, liefdevol maar duidelijk en soms confronterend maakt dat mensen mij dit ook toestaan. Mensen komen met allerlei vragen rondom hoog gevoeligheid, relatie coaching, trauma, bedrijf coaching doorzien/voelen is wat ik doe.

Wat hoort bij de kern en wat is ruis.

Wat is denken en wat weet je innerlijk, kun je dat voelen.

Wat gebeurt er in je lichaam, wat laat je zien en/of horen.

Ik ben een inspirator tot creativiteit en dol op verbinden wat er maar te verbinden valt. Daarnaast heb ik door mijn jarenlange achtergrond als docent het vermogen om ook groepen goed te kunnen begeleiden. Ik heb al 15 jaar een goedlopende praktijk voor therapie en coaching.

Of je nu op zoek bent naar individuele begeleiding of liever deelneemt aan groepssessies, zoals de opstellingendagen en retraites die ik organiseer, ik sta voor je klaar. Samen zullen we werken aan het identificeren en overwinnen van obstakels, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het stimuleren van positieve veranderingen in jouw leven. Altijd toekomstgericht. Zacht en helend.

Naast mijn coaching diensten organiseer ik ook retraites, waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf onder te dompelen in een rustige en inspirerende omgeving. Deze retraites bieden een waardevolle gelegenheid om dieper in jezelf te duiken, te reflecteren en nieuwe inzichten op te doen. Het is een unieke kans om los te komen van de dagelijkse hectiek en je volledig te richten op je eigen welzijn.

Ik nodig je uit om verder te verkennen wat ik te bieden heb en hoe ik je kan ondersteunen op jouw persoonlijke groeipad. Samen kunnen we de nodige stappen zetten naar een vervullend en evenwichtig leven. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te begeleiden op jouw unieke reis naar zelfontdekking en transformatie.