Opstellingavonden

Wat is een opstellingavond?

Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht. De energie van dat moment bepaalt wat er verder gebeurt.

Thema's voor een opstelling kunnen zijn:

Voor wie is de opstellingavond?

Voor iedereen die oude patronen wil doorbreken en nieuwsgierig is wat systemisch kijken kan opleveren.

Of wanneer je de vinger er niet achter krijgt waarom sommige situaties zich in het leven zowel werk als privé blijven herhalen.

Inzicht en helderheid wil hebben in de impact van de eigen familierelaties tot soms wel generaties terug.

De workshop is voor iedereen geschikt, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen werken door in het systeem van jouzelf en in je familiesysteem maar ook op de toeschouwers en representanten.

Als toeschouwer/representant leer je ongelofelijk veel en kun je inzicht krijgen in eigen thema’s!

Ben jij klaar voor de waardevolste avond?

Susanne Graf

Zij is een energieke, warme en enthousiaste persoonlijkheid. Haar kracht zit vooral in het goed kunnen ‘intunen’ op mensen waardoor zij mensen snel bij hun gevoel kan brengen. De manier waarop zij dit doet, liefdevol maar duidelijk en soms confronterend maakt dat mensen haar dit ook toestaan. Zij is een inspirator tot creativiteit en dol op verbinden wat er maar te verbinden valt. Daarnaast heeft zij door haar jarenlange achtergrond als docent het vermogen om ook groepen goed te kunnen begeleiden. Zij heeft al tien jaar een goedlopende praktijk voor therapie en coaching.

Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema’s waar je zelf nog niet tot een oplossing hebt kunnen komen? Schrijf je dan snel in voor deze workshop en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Opstellingenavond

28 mei 2020
50
  • Opstellingenavond
  • Inzicht in eigen thema's
  • Koffie & Thee
  • Ravelstraat 28 in Bergen op Zoom

Opstellingenavond

25 juni 2020
50
  • Opstellingenavond
  • Inzicht in eigen thema's
  • Koffie & Thee
  • Ravelstraat 28 in Bergen op Zoom

Voor vragen kun je contact opnemen

Klaar voor een waardevolle avond?