Opstellingendag 17 december

Over een aantal weken ligt er een heel nieuw jaar voor ons!

Terugkijkend naar 2021 is er hoogstwaarschijnlijk in ons innerlijk systeem het een en ander veranderd, verschoven, verplaatst.

Op deze opstellingen dag gaan we met elkaar systemisch kijken naar dit nieuwe voor je liggende  jaar.

Een nieuw begin, een ankerpunt.

Wat wil het jou brengen? Waar stagneert het ? Waar verlang je naar? En alles wat er nu speelt (bewust of onbewust) en waar je dieper naar wil kijken zodat je kunt verder groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Deze dag zal plaatsvinden in het prachtige centrum On-Moet centrum voor aandacht en bewustzijn in Bergen op Zoom. Er is dan zeker in het programma ruimte voor een stiltewandeling, het stadspark ligt op een steenworp afstand.

De lunch zal worden verzorgd

Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema’s die nu bij je spelen? Schrijf je dan snel in voor deze dag en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden -vooral deze die zich blijven opdringen-.

Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht. De energie van dat moment bepaalt wat er verder gebeurt.

De dag is voor iedereen geschikt, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen werken door in het systeem van jouzelf en in je familiesysteem maar ook op de toeschouwers en representanten.

Als toeschouwer/representant leer je ongelofelijk veel en kun je inzicht krijgen in eigen thema’s!

Voor meer informatie bel gerust. Susanne 06-21686932

Reviews

Investering

Opstellingendag €115 inclusief lunch, koffie en thee gedurende de dag.

Aanmelden voor deze retraite