masterclass
1 op 1 opstellingen

Voor wie is deze tweedaagse masterclass?

Voor begeleiders van mensen en organisaties, zoals coaches, counselors, therapeuten, mediators, maatschappelijk werkenden, managers, organisatie adviseurs etc.

Wanneer je deel zou willen nemen aan deze masterclass is een vereiste dat je coachervaring hebt.

De tweedaagse is een goede kennismaking om qua inzicht en ervaren  meer thuis te raken in de systemische manier van kijken en werken, én om dit toe te kunnen gaan passen in individuele begeleiding.

Wat leer je?

Je leert hoe je 1 op 1 systemisch werkt met cliënten, eventueel binnen een bredere setting, dus als onderdeel van de begeleiding en coaching. Bij systemisch coachen wordt gewerkt met vloerankers, stoelen, poppetjes, of andere voorwerpen die inzicht (kunnen) geven in het systeem. Zowel bij een persoonlijke, als een zakelijke vraag.

Methodieken die o.a. aan bod komen:

Je verfijnt je in het begeleiden van een-op-een opstellingen. Er wordt gewerkt met eigen  ingebrachte casuïstiek en er worden verschillende vormen en materialen ingezet waarmee je een eigen werkwijze kunt creëren.

Naast theorie en gezamenlijke oefeningen, zal er in kleine groepjes  steeds opgesteld worden met behulp van o.a. voetankers & symbolen, imaginatie en tafelopstellingen n.a.v. eigen vragen, gevolgd door gezamenlijke uitwisseling over de diverse aspecten van opstellen én de houding van de begeleiding.

Mijn ervaringen

Ik heb een jarenlange ervaring met begeleiding en coaching van mensen. Systemisch werken is een grote liefde van mij en gebruik dit  in mijn dagelijkse praktijk.

Daarnaast blijf ik opleidingen volgen en zoek altijd weer naar mogelijkheden om zelf te verdiepen in het systemisch werk.

Mijn opleidingen heb ik o.a. gevolgd bij: Loes Koot, Franz Ruppert, Ingrid Dykstra, Leanne Steeghs.

Reviews

Aanmelden

Tweedaagse masterclass systemisch individueel werken

Investering: 360,- inclusief lunch

Data:
14 oktober & 11 november (09.30 tot 16.30)

Locatie: Centrum Ont-Moet in Bergen op Zoom

Aanmelden