'Stap in de zomer energie!’

Dag retraite 'Stap in de zomer energie!’

Zaterdag 22 juni geef ik samen met Dominique Hegtermans (dominiquehegtermans.nl) een heerlijke dag op een geweldige locatie in de buurt van Breda (hooyzolder.nl). De dag staat in het teken van ontkiemen, aandacht geven, laten floreren in al zijn pracht en ruimte maken. Zodat je weet wat er in jou speelt, zodat je weet waar je ruimte voor jezelf kan maken en innemen, je persoonlijk groeit en dat je lekker met energie gevuld naar huis gaat. Nieuwe energie in aanloop naar een stralende zomer!

We gaan zoveel mogelijk buiten in een prachtig natuurgebied zijn, je zenuwstelsel rust geven, inzicht geven op wat jou nu misschien nog tegenhoudt en lekker opschonen. We worden ook nog eens verwend door de heerlijkheden van Dirkje Kookt (dirkjekookt.nl).

Een dag helemaal voor jou om je zin in het nieuwe weer aan te zetten, uit te rekken van die winterslaap en in beweging te komen op een manier die bij jou past, lekker de lente in!

Aanmelden

Investering:
Kosten voor deze compleet verzorgde dag zijn €175,- incl BTW, meld je je aan samen met iemand anders krijg je allebei €20,- korting! Deze early bird geldt tot 15 mei a.s.

Data:
Zaterdag 22 juni van 10.00 tot 17.00

Locatie:
Locatie: De Hooyzolder (Moersebaan 8 in Zundert)
hooyzolder.nl

Aanmelden