Aanbod

Susanne Graf

Individuele therapie/coaching

Alle kennis en wijsheid over onszelf dragen we eigenlijk al in ons. Door het leven, waar we al dan niet bewust voor gekozen hebben, kunnen we in bepaalde fases tot de conclusie komen dat we ver van onze kern zijn afgedreven. Dit kan heel confronterend zijn. Het vergt dan moed en durf om te gaan kijken naar jezelf.

Relatie coaching

Het leven samen is een sleur, inclusief de seks, en je partner lijkt lichtjaren verwijderd van de persoon op wie je ooit verliefd werd.

Wanneer ga je in relatietherapie of wat zijn nu problemen waarmee je mijn praktijk kunt binnenstappen?

Systeemopstellingen

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen.

IEMT

IEMT: Integral Eye Movement Therapy) is een methodiek die helpt negatieve gevoelens en trauma te behandelen.

Met oogbewegingen die via een vast vraagprotocol worden begeleid, komen dingen in beweging die eerder gestagneerd bleven. Gericht op een eerste ervaring, die bewust of onbewust een soort imprint heeft achtergelaten in je geheugen. Dit kan veel invloed op je leven hebben, zoals buiten context reageren in bepaalde situaties, in rouw blijven hangen, onverklaarbare angsten en blokkades ervaren.

Docent Sonnevelt Opleidingen

Inmiddels geef ik alweer een aantal  jaar les bij Sonnevelt Opleidingen. Ik geef de opleidingen tot seniorencoach & relatiecoach.

Trainingen en organisatie opstellingen voor bedrijven

Trainingen & opstellingen voor bedrijven is iets dat ik enorm graag doe, omdat ik zie wat voor positieve verandering er kan ontstaan.